Groepsreizen

Reiservaringen delen met gelijkgestemden

Groepsreizen

U houdt van natuur en bent op zoek naar avontuur met gelijkgestemden, maar een grote touringcar is niet uw idee van een bijzondere “bush”ervaring? Dan biedt Africa Feeling u de ideale oplossing: groepsreizen in kleine groepen met internationaal gezelschap. Het minimum aantal deelnemers is 4 en u reist maximaal met 12 of 18 personen.

Deze bijzondere reizen worden uitgevoerd pet 4WD met airconditioning of avontuurlijke truck, waarbij u voor het verblijf de keuze heeft uit kamperen in tenten of overnachtingen in comfortabele lodges. Tijdens het diner rond het kampvuur kunt u uw reiservaringen uitwisselen. Bij sommige reizen wordt van u verwacht dat u meehelpt met het in- en uitruimen van het voertuig, het bereiden van de maaltijdenetc. Een speciale conditie is niet vereist, een sportieve instelling wel. Er zijn veel excursies en maaltijden inbegrepen!

Africa Feeling heeft een ruim aanbod aan rondreizen door Zuid-Afrika, Namibië en Botswana, maar ook diverse combinatiereizen, bijvoorbeeld startend in Kaapstad en eindigend bij de beroemde Victoria watervallen. En wat denkt u van een bezoekje aan de gorilla’s in Uganda of de ongerepte bestemming Madagaskar? Ga hier op ontdekkingsreis door de prachtige natuur en maak kennis met de inheemse dieren en hagelwitte stranden.

Africa Feeling Tip:

Mocht u voorafgaand aan of na afloop van een groepsreis een aantal dagen in Johannesburg of Kaapstad willen verblijven, dan kunt u de stad verkennen met de open hop-on-hop-off bus. Deze rode bussen rijden langs alle bekende bezienswaardigheden, waar u uit kunt stappen en op eigen gelegenheid rond kunt kijken of een museum kunt bezoeken. Daarna wacht u op een volgende bus waarmee u het traject kunt vervolgen. In de bus krijgt u oordopjes overhandigd (deze mag u houden). Plug deze in het apparaatje naast uw stoel en selecteer de taal (Nederlands is één van de keuzemogelijkheden). Onderweg krijgt u uitgebreide informatie over de locatie waar u zich op dat moment bevindt.

Alle Groepsreizen

  • Alle
  • Botswana
  • Namibië