Strandarrangement Maputo & Ponta Mamoli

Previous Image
Next Image

info heading

info content


Persoonlijk reisadvies

U kunt uw persoonlijke wensen aangeven middels het offerteformulier. Wij nemen dan graag telefonisch of per mail contact met u op. Ook bent u van harte welkom op ons kantoor in Amersfoort.

033-2860912

Neem contact op

Deze reis begint en eindig in Maputo, de hoofdstad van Mozambique. Met een spectaculaire helicoptervlucht vliegt u de tweede dag naar het schitterende White Pearl Resort in Ponte Mamoli. Hier gaat u de komende dagen genieten van een onvergetelijk strandverblijf waarna u weer per helicopter terugvliegt naar Maputo.Deze reis kan uiteraard worden gecombineerd met een safari-rondreis in Zuid-Afrika.

Dag 1: Maputo
Na aankomst in Maputo heeft u een transfer naar een van de meest iconische hotels in Maputo; Polano Serena hotel. Dit hotel hoort tot een van de meest exclusieve hotels in Afrika. U heeft even tijd om te ontspannen en bij te komen van uw reis.Later op de dag heeft u een privé-rondleiding door Maputo onder leiding van een engelssprekende gids waarbij u meer leert over de cultuur en geschiedenis van de stad en o.a. een bezoek brengt aan het oude fort, diverse muse, kerken en lokale markten.

Dag 2-6: Ponta Mamoli
Na het ontbijt heeft u een transfer naar de luchthaven voor uw helikoptervlucht naar uw volgende bestemming; White Pearl Resort. U vliegt over het Maputo Elephant Reserve en geniet van schitterende vergezichten.De komende vijf nachten gaat u genieten van een ontspannen strandverblijf in dit prachtige resort, een parel in de Indische Oceaan. Naast genieten van de prachtige stranden kunt u hier talloze activiteiten doen waaronder zwemmen tussen de dolfijnen en schildpadden, snorkelen, diepzee duiken, paardrijden, kajakken en vissen. In de periode van juli-november heeft u grote kans op het spotten van humpback walvissen of walvishaaien tijdens hun jaarlijkse migratie. Een absoluut hoogtepunt van uw verblijf. U verblijft in een luxueuze Pool Suite op basis van halfpension.Voor een uitgebreide beschrijving van White Pearl Resort, klik hier!

Dag 7: Maputo
Na het ontbijt wordt u teruggebracht naar het helikopterplatform voor uw helikoptervlucht naar Maputo. Vanuit uw helicopter geniet u nog even van het schitterende uitzicht op de kustlijn van Mozambique.

Binnenkort vindt u op deze pagina meer informatie over prijzen en inbegrepen services.