Ons team

Mirjam Bruinvelds

Directeur en eigenaar

Mirjam Bruinvelds is eigenaar van Africa Feeling en heeft vrijwel alle landen in Zuidelijk- en Oost-Afrika bezocht. “Afgelopen jaar ben ik met mijn gezin naar de Seychellen geweest. Wat een paradijs! Tanzania is mijn favoriete safaribestemming; het noorden met de enorme vlaktes van de Serengeti, maar ook het zuiden heeft een enorme indruk op mij gemaakt. De prachtige Afrikaanse zonsondergang tijdens een bootsafari in Selous, je wordt er stil van! Maar ook een autorondreis door Namibië, luieren aan een van de prachtige stranden en genieten van het lekkere eten op Mauritius of een bezoek aan het bruisende Kaapstad behoren tot mijn favorieten.”

Esmée de Leau

Reserveringen en Sales

Esmée de Leau werkt inmiddels ruim 4 jaar bij Africa Feeling. “Mijn passie voor Afrika is zeer groot maar sinds ik vorig jaar het unieke eiland Madagascar heb bezocht met zijn vele lemuren en bijzondere flora behoort deze bestemming tot mijn favorieten. Zuid-Afrika heb ik meerdere keren bezocht en de diversiteit van dit land spreekt mij zeer aan.” In Namibië kun je uren rondrijden zonder iemand tegen te komen en geniet je van de prachtige woestijnlandschappen. Op safari gaan is het mooiste wat er is, iedere keer beleef je weer een nieuw avontuur en leer je weer zoveel meer over de afrikaanse wildernis. Afrika is uniek en bijzonder en ik deel graag mijn kennis en ervaringen met u zodat u ook de ultieme Africa Feeling gaat beleven.

Charlotte Jennen

Reserveringen en Sales

Charlotte Jennen werkt sinds september 2016 bij Africa Feeling. ”Mijn liefde voor dit geweldige continent zat er al heel vroeg in en is in de loop der tijd alleen maar sterker geworden.” Als klein kind zijn wij met het gezin naar Ivoorkust verhuisd, waar we zes jaar tussen de Afrikaanse dorpjes, de bush en dichtbij het strand gewoond hebben. Inmiddels heb ik vele landen op de wereld bezocht en genoten van de verschillende culturen, flora en fauna. Afrika blijft met stip bovenaan staan en in het bijzonder Namibië  en Zuid-Afrika maar na mijn bezoek aan de Seychellen voeg ik deze bestemming eraan toe. Graag deel ik met u mijn Afrika passie, kennis en reiservaringen.

Simone Golob

Graphic Designer