Beachcomber Le Victoria

Previous Image
Next Image

info heading

info content


Persoonlijk reisadvies

U kunt uw persoonlijke wensen aangeven middels het offerteformulier. Wij nemen dan graag telefonisch of per mail contact met u op. Ook bent u van harte welkom op ons kantoor in Amersfoort.

033-2860912

Neem contact op

Beachcomber Le Victoria

Gelegen aan de beschutte westkust van Mauritius, halverwege Grand Baie en de hoofdstad Port Louis, kijkt hotel Beachcomber Le Victoria uit over een baai. Dit comfortabele en ruim opgezette hotel ligt aan een lang, wit zandstrand. Er hangt een informele sfeer en vanwege de vele activiteiten voor zowel jong als oud, zult u zich hier uitstekend vermaken. Echt een aanrader voor families! De kamers hebben een minimale oppervlakte van 60 m², maar er zijn ook familieappartementen van 120 m² met een extra kinderslaapkamer en 2e badkamer. Voor uw ultieme ontspanning kiest u voor het “Serenity” arrangement; een “All-inclusive” pakket waarbij o.a. alle maaltijden, drankjes, minibar en snacks zijn inbegrepen tijdens uw gehele verblijf.

Specials
Beachcomber Le Victoria Hotel biedt verschillende specialsaan, zoals 20% vroegboekkorting, 30% honeymoonkorting en 30% korting bij lang verblijf vanaf 12 nachten. Wij rekenen graag voor u uit welke special voor u het meest gunstig uitpakt.

Related Trips